perjantai 31. heinäkuuta 2015

Odotellessani vastausta postiini 23.7.2015 Eduskunnan oikeusasiamiehelle ja Oikeuskanslerille ...

... otin jälleen yhteyttä alla olevan asiakirjan mukaisesti Suomen Tasavallan presidenttiin, Sauli Niinistöön, kansliansa kautta. Pyytämääni kuittaustietoa viestini perille menosta en ole saanut, kuten en kyllä edelliseenkään vuodelta 2014. Mielenkiinnolla odotan, miten tähän nyt reagoidaan, mikäli ollenkaan.

Lähettäjä Tapani Tuominen <Tapani.Tuominen@wippies.fi>
Vastaanottaja Kirjaamo@tpk.fi
Lähetetty 31.7.2015 11:25:05
Aihe Fw: Vastaus viestiinne tasavallan presidentille / kuittaustieto
Wtagit
 
Viesti Joudun palaamaan 4.3.2014, eli yli vuosi sitten lähettämääni postiin, johon ei ole reagoitu.

Tämä siksikin, että nyt kun olen muuttanut pysyvästi asumaan Suomesta Espanjaan, minun odotetaan täällä selvittävän, missä määrin Suomessa asumisen ajalta laatimani kantelut ja selvityspyynnöt on saatettu päätökseen.

Odotan pyytämiäni ohjeistuksia ja asiakirjojeni kohtaloa myös Oikeuskanslerille sekä Eduskunnan oikeusasiamiehen kansliaan lähettämäni asiakirjan 23.7.2015 mukaisesti.

Voinen saada ensinnä kuittaustiedon tämän postin perille tulosta, kiitos.

Tapani Tuominen

250152-1218
Suomen kansalainen

Victor de la Serna 1
Ed. ARGO IRIS, Bajo 7
ES-29640 FUENGIROLA
ESPANA

GSM (ESP) +34652294856 (FIN) +358409527542


--- Alkuperäinen viesti ---
Aihe: Vastaus viestiinne tasavallan presidentille / kuittaustieto
Lähetetty: 4.3.2014 13:26
Vastaanottaja Kirjaamo@tpk.fi
Lähettäjä: Tapani Tuominen [Tapani.Tuominen@wippies.fi]

Pyydän ystävällsesti ilmaisemaan, onko alla oleva viestini 26.2.2014 saapunut Tasavallan presidentin kansliaan, jotta en jää epätietoiseksi viestini kohtalosta. Kanslia on toiminut mielestäni asianmukaisella tavalla aiemmin lähettämällä vastaanottokuittauksen.

Kuittaustiedon lisäksi pyydän ilmaisemaan, onko viestini toimitettu vastaanottajalle, Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle, luettavaksi. Hän ehkä ja toivottavasti puoleltaan ilmaisee, onko esittämäni asia sen laatuinen, että siihen voisi reagoida.

Tapani Tuominen
250152-1218

Suomen kansalainen


--- Alkuperäinen viesti ---
Aihe: Re: VL: Vastaus viestiinne tasavallan presidentille
Lähetetty: 26.2.2014 23:53
Vastaanottaja "Kirjaamo@tpk.fi" <Kirjaamo@tpk.fi>
Lähettäjä: Tapani Tuominen [Tapani.Tuominen@wippies.fi]

Otettuani vastaan ja luettuani Tasavallan presidentin kanslian nyt lähettämän vastauksen laajaan asiakirjakokonaisuuteen, olen hämmentynyt ja joudun palaamaan esittämääni asiaan.

Joka asia ydinkohdaltaan ei ollut turvakielto, johon on viitattu ja joka on nostettu esiin. Huolestunut olen ollut ja lähestynyt Tasavallan presidenttiä tilanteessa, että minut on vammautettu lääkärikunnan virhetoimin, jätetty heitteille, ohjattu loputtomien valitusten tielle, olen jäänyt asunnottomaksi ja joita tapahtumia on kieltäytynyt tutkimasta tahot, joille minun on velvoitettu laatimaan erilaisia kanteluja ja muistutuksia. Ja joitten painostusten takia olen joutunut hakeutumaan omatoimisesti turvaan.

Edustan vammautuneena myöskin melkoisen laajaa joukkoa, onhan todettu virallisesti, että kansastamme noin viisitoista prosenttia on vammaisia. Oletukseni oli, että henkilönä asiani voisi kiinnostaa presidenttiä samoinkuin näinkin suuren joukon asiat, joitten asemaa on kartoittanut kuluneella viikolla myöskin Yle ja uutisoinut tuloksista.

Nyttemmin, kun olen pyrkinyt ja onnistunutkin virittämään uudelleen käyntiin entisen yritystoimintani uudessa muodossa, näen asian myöskin ponnisteluna palata yhteiskuntaan, josta minut pyrittiin sulkemaan jopa niin, että minut leimattiin psyykkisesti sairaaksi, kun aktiivisesti otan selvää oikeuksistani. Se painostus ja siihen liittyvät jopa uhkailut loppuivat vasta, kun pyynnöstäni tehtiin psykiatrinen tutkimus, joka toteaa, että muutoin olen henkisesti vahva ja terve paitsi että psyykkista vointiani ovat horjuttaneet lääkärit sekä viranomaistahot, jotka siis edelleen eivät halua muuttaa tapaansa kohdella minua asiallisesti asiaani edistäen. Fyysisesti minut on vammautettu ja sen totuuden kanssa joudun elämään.

Viranomaisten kyseenalaisesta toiminnasta esimerkkinä voinen mainita myöskin Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslian, jota kautta osoittamani tutkimuspyynnöt ovat jääneet huomiotta ja olenkin esittänyt saada ohjeistuksen, miten asiani voi siirtyä EU-tasolle ja mahdollisesti YK:n ihmisoikeustuomioistuinkäsittelyyn.
Joutunen tekemään johtopäätöksen myöskin nyt saamastani vastauksesta, että kenenkään toimivaltaan ei kuulu ihmisen asia Suomessa. Perusoletukseni ilmeisesti on ollut, että kansakuntamme päämies parhaimmillaan voisi olla kiinnsotunut kansalaisesta ja että hänellä voisi olla toimivalta vaikka ohjata ihminen taholle, jonka toimivaltaan kuuluu tukea, auttaa ja selvittää näinkin vakava tilanne, kuten olen laajoin asiakirjoin esittänyt kohdallani olevan.

Ilmeisesti liitän tämän postini myöskin asiakirjoihin, joita odotan oikeusasiamiehen kanslian minulle toimittavan.


Tapani Tuominen
250152-1218

Suomen kansalainen



"Kirjaamo@tpk.fi" [Kirjaamo@tpk.fi] kirjoitti:
TP/521/04.01/2013

Hyvä Tapani Tuominen.

Alla 19.3.2013 teille lähetetty vastaus viestiinne.
Parhain terveisin
Tasavallan presidentin kanslia
Lähettäjä: Kirjaamo TPK
Lähetetty: 19. maaliskuuta 2013 9:20
Vastaanottaja: 'Tapani Tuominen'

Aihe: Vastaus viestiinne tasavallan presidentille
TP/521/04.01/2013

Hyvä Tapani Tuominen,
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vastaanottanut lähettämänne viestin, jossa kerrotte turvakieltoasiastanne.
Tasavallan presidentti ei voi puuttua asiaan, joka ei kuulu hänen tehtäviinsä eikä toimivaltaan. Näin ollen hän ei voi auttaa asiassanne.

Parhain terveisin
Minna Hulkkonen
Tasavallan presidentin neuvonantaja


-- Lähettäjä Tapani Tuominen <Tapani.Tuominen@wippies.fi>
Vastaanottaja kirjaamo@tpk.fi , presidentti@tpk.fi
Lähetetty 4.2.2013 13:49:45
Aihe Fw: Fw: Edellyttääko Suomi valtiona...? / Kuinka toimia ja kenen toimesta?
Wtagit Viesti Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistölle


Tiedoksi ja toimenpiteitä varten alla oleva. Pyydän ystävällisesti kuittaustiedon tämän sähköisen asiakirjan saapumisesta vastaanottokentässä mainituille, kiitos.


Tapani Tuominen
250152-1218
Suomen kansalainen



--- Alkuperäinen viesti ---

Aihe: Fw: Edellyttääko Suomi valtiona...? / Kuinka toimia ja kenen toimesta?

Lähetetty: 4.2.2013 12:56

Lähettäjä: Tapani Tuominen [Tapani.Tuominen@wippies.fi]

Vastaanottaja: oikeusasiamies@eduskunta.fi
Kopio: aki.miettinen@onewaymission.fi , evamaria.kyllastinen@eduskunta.fi , paivi.rasanen@eduskunta.fi

Viittaan alla olevaan ja edellytän toimenpiteitä, joista ensimmäinen se, että saan kuittaiustiedon tämän nyt lähettämäni sähköisen asiakirjan saapumisesta eduskunnan oikeusasiamiehelle samoin tahoille, joille olen toimittanut asiakirjasta kopion. Kiitos.


Tapani Tuominen
250152-1218




--- Alkuperäinen viesti ---

Lähettäjä: Tapani Tuominen [Tapani.Tuominen@wippies.fi]

Aihe: Edellyttääko Suomi valtiona...?

Lähetetty: 30.1.2013 10:56

Vastaanottaja: Paivi.Rasanen@eduskunta.f
Kopio: Aki.Miettinen@onewaymission.fi , Evamaria.Kyllastinen@eduskunta.fi

...allekirjoittaneen toteuttavan jo aiemmin imaisemani hakeutua vammaispakolaisena johonkin niistä maista, jotka jo ovat ratifioineet YK:n julistuksen vammaisten ihmisoikeuksista? ...

... sen sijaan, että Suomessa toteutuisi perusoikeudet ja ihmisoikeudet vammaiselle, jonka vammautuminen terveydenhuollon virhetoimien ja toimimattomuuden seurauksena on siirretty poliisitutkintaan jo 3.10.2012.

Viittaan liitetiedostoihin, 5 kpl, jotka todentavat, että tutkinnan sijasta tilanteeni on ohjautunut siihen, että olen omatoimisesti hakeutunut pois Päijät-Hämeen alueelta ja tutkinnan alaisten Päijät-Hämen sairaanhoitopiirin sekä Lahden kaupungin vaikutusalueelta Uudellemaalle. Tosin hakeutumiseni asua Pukkilassa tyrmääntyi vuokranantajan täysin epäasiallisiin toimiin, jonka seurauksena olen nyt asunnoton pukkilalainen. Maistraatin kirjausten mukaisesti tosin Suomen kansalainen.

Edellytän pikaista vastausta ja etenkin toimia asian edistämiseksi, jota ei ole pystynyt edistämään myöskään edunvalvojakseni erillisvaltuutuksella nimeämäni Aki Miettinen. Asiakokonaisuus siirtynee Uudenmaan rikostutkinayksikköön tällä yhteydenotollani, mahdollisesti edunvalvojalleni annetaan toimintaohjeet, miten mahdollinen ihmisoikeusrikostutkinta voidaan siirtää EU:n tai jopa YK:n alaisuuteen.

Itse puoleltani olen sijoittunut toistaiseksi itse hankkimaani turvapaikkaan odottamaan mahdollisuutta lähteä Suomesta ensinnä Espanjaan, jossa jo kesäkuussa kävin toteamassa olosuhteet kannaltani inhimillsemmiksi kuin kotimaassani Suomessa.

Tämä posti tiedoksi myös edunvalvoja Aki Miettiselle sekä esitän sisäministeri Räsäsen antavan sen sisällön tiedoksi myös presidentti Sauli Niinistölle muotoseikkoja noudattaen.

Itse vetoan edelleen vammautumiseeni ja ihmisoikeuksiini ja katson tehneeni voitavani ja ylittäneeni toimintakykyni sallimat mahdollisuudet edistää enempi asiaa.


Tapani Tuominen

250152-1212

Asuinosoite Maistraatin väestötietojärjestelmän mukaisesti:

Poste restante
07560 Pukkila


Postiosoite toistaiseksi postin osoitetietojärjestelmän mukaisesti:

Poste restante
15500 Lahti



Liite: 1 Sisäministeri Päivi Räsäselle 9.8.2011.rtf 42 kt
Liite: 2 Vastausposti 9.8.2011.rtf 33 kt
Liite: 3 Hämeen Maistraatti 3.10.2012.rtf 58 kt
Liite: 4 Edunvalvoja Aki Miettisen posti 18.11.2012, tiedokseni 26.11.2012.rtf 32 kt
Liite: 5 Edunvalvoja Aki Miettiselle tiedoksi 8.1.2013.rtf 46 kt